updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: El partit de la jornada a la Nova Icària

El pavelló de la Nova Icària viurà el partit de la jornada Foto: Arxiu El pavelló de la Nova Icària viurà el partit de la jornada

Arribem a la sisena jornada amb la Salle Bonanova com a líder i amb quatre equips amenaçant la segona plaça del Banyoles.

El partit de la jornada a la Nova Icària:
Poblenou (7è) - UEH Calella (3r), dissabte 17 h

Situem el partit de la jornada a la Nova Icària on l’equip poblenoví, que tan bona campanya va fer la temporada passada, tindrà un os molt dur de rosegar. Els calellencs, que fins ara ho han sumat tot a casa, busquen la primera victòria fora, després d’empatar a Sabadell i perdre de forma ajustada a la Bonanova.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Poblenou

7

6

141

141

E

G

P

G

E

Calella

3

7

145

133

G

E

G

P

G

Salle Bonanova (1r) - Manyanet (9è), dissabte 18 h

Derbi barceloní on els de la part nord de la Diagonal intentaran mantenir la seva trajectòria immaculada davant l’equip de la part sud , que és un dels equips als qui els costa més fer gols.

Sant Martí Adrianenc B (6è) - Banyoles (2n), dissabte 17:45 h

Bon partit també a La Verneda entre dos equips que acaben de perdre la seva imbatibilitat en la darrera jornada i que voldran retrobar-se amb el triomf. El potencial ofensiu dels locals (30 gols per partit) davant la millor defensa banyolina (22 gols encaixats de mitjana).

Coope Sant Boi  (11è) - Parets (12è), dissabte 16 h

Bon partit entre dos equips que van pujar junts i que la temporada passada van fer una gran campanya. Però tots dos equips han canviat d’entrenador i de moment estan en zona de descens.

Canovelles (8è) - Sant Llorenç/Sant Feliu (13è), dissabte 19:15 h

Els canovellins van guanyar a l’Illa Diagonal i s’han situat en zona tranquil·la i busquen un triomf que els acosti a la part alta, davant el Santllo que, de moment, encara no ha guanyat cap partit.

Sabadell (5è) - Gavà (10è), dissabte 18:45 h

L'equip sabadellenc ve de guanyar el Santllo demostrant el que és capaç de fer en atac (46 gols) i ara fa front al campió de la temporada passada, que no està pas en el seu millor moment.

Cambrils (4t) - Lleida Pardinyes (14è), dissabte 20 h

El cuer té una complicada tasca a la pista d’un equip que ha pujat però s’està mostrant molt fort en atac i junt amb el Sabadell és el màxim realitzador.

RECORDEU: Si feu fotos dels vostres equips o dels partits ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes