updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: Comença la 2a volta amb duel atractiu a Can Balsach

El pavelló de Can Balsach rep el partit de la jornada Foto: vilas.cat El pavelló de Can Balsach rep el partit de la jornada

Comença l’any amb la primera jornada de la segona volta i amb Poblenou líder i Gavà acompanyant-lo en plaça de promoció d’ascens.

El partit de la jornada a Can Balsach:
Sabadell (4t) - Sant Martí Adrianenc B (6è), dissabte 18 h

Bon partit entre els dos equips que, després del líder, tenen les millors ratxes, amb quatre partits sense conèixer la derrota, i que encara aspiren a lluitar pels dos primers llocs. A la primera volta victòria sabadellenca per 32-28.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Sabadell

4

17

414

390

P

G

G

E

G

S.Martí Adr. B

6

15

378

371

P

G

G

G

G

 

Lleida Pardinyes (12è) - Sant Vicenç (3r), dissabte 20:30 h

L’equip lleidatà després d’haver baixat de 1a Estatal està en zona de descens i rep un dels aspirants a jugar fases. A la primera volta victòria vicentina per 29-26.

Imatge del partit Lleida Pardinyes- Sant Martí B

Poblenou (1r)- Vilamajor (13è), diumenge 17 h

El líder rep un dels equips en zona de descens i que està en situació crítica. A la primera volta ja van guanyar els poblenovins per 26-31.Esplugues B (10è) - Gavà (2n), diumenge 12:30 h

Derbi del Baix Llobregat entre un equip local que encadena tres derrotes seguides i frega la zona de descens, i el visitant que va obtenir tres victòries al final de l’any 2016 i està en posició de fases. A la primera volta va guanyar el Gavà per 22-19.

Manyanet (11è) - Coope Sant Boi (7è), dissabte 18 h

Previsible partit igualat entre dos equips que a la primera volta van empatar a 27 gols. La Coope va acabar l’any bé i el Manyanet malament i haurem de veure com tornen de les vacances.

Parets (5è) - Banyoles (8è), dissabte 17:45 h

A la primera volta l’equip paretà va fer una exhibició defensiva guanyant per 14-25 i després van arribar a ser líders, però al tram final de la primera volta van tenir algunes ensopegades a casa que els han fet baixar posicions. Sembla que tenen algun altre reforç de qualitat en el “mercat d’hivern” que encara pot donar-los més consistència defensiva, per poder-se retrobar amb un triomf que no tasten a casa des del 5 de novembre.

Imatge del partit de la 1a volta

Canovelles (9è) - Sant Cugat B (14è), dissabte 17:30 h

L’equip canovellí necessita guanyar ja que té la zona de descens més a prop, després que hagi quedat en suspens la seva victòria a Lleida. L’equip santcugatenc intentarà demostrar el seu progrés manifestat a pistes com les del Parets, on van empatar, i Poblenou, on van perdre per la mínima. A la primera volta victòria canovellina 26-29.

RECORDEU: Si feu fotos dels vostres equips o dels partits ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes