updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #4aCatH: El Papiol i Coope B puntuen a la pista dels líders

El Papiol va guanyar a la pista del Vic Foto: arxiu El Papiol va guanyar a la pista del Vic

Molts equips es volen enganxar a la lluita per l'ascens i ho demostra el fet que els dos líders hagin punxat a casa contra equips de la zona intermèdia.

GRUP A

El partit de la jornada acaba en empat:
Esp. Castelldefels 30-30 Coope Sant Boi B 

Va ser un bon derbi del Baix Llobregat entre dos equips en bon moment. I l’equip vermell va frenar la ratxa victoriosa del líder, que portava tres triomfs seguits, i se situa en 5è lloc a només 2 punts de la zona d'ascens.

Cambrils B 32-22 Berga 

Els berguedans van mostrar una vegada més la seva feblesa a pista contrària, davant un equip cambrilenc que va aconseguir la cinquena victòria seguida que els permet atrapar el seu rival, que perd el lloc a la zona d'ascens.

Sant Vicenç B 37-29 Esparreguera

L’equip vicentí va imposar el seu millor atac a la bona defensa visitant, que en aquesta ocasió no va estar a l'altura. Els vicentins se situen en zona d'ascens directe.

Aula B 26-18 Sant Celoni 

L’equip àulic no va desaprofitar la visita del cuer per sumar la tercera victòria.

Sant Andreu 26-28 Canovelles B 

Els canovellins amb aquest triomf encara veuen una lleugera possibilitat de lluitar per l'ascens.

Pau Casals B 23-26 Rubí B 

Els rubinencs van reaccionar després de tres derrotes seguides i se situen a 4 punts de la zona d'ascens.

OAR Gràcia C 27-28 Tarragona 

L’equip gracienc va deixar escapar una bona oportunitat d'acostar-se a la part alta, en perdre davant un equip tarragoní que fins ara s'havia mostrat fluix fora de casa.

Descansa Sant Joan Despí C (2n)

GRUP B

El partit de la jornada acaba amb victòria local:
Martorell B 31-25 UEH Calella B

El partit de la jornada en aquest grup B no s'ha jugat amb les millors condicions, a la pista coberta annexa al Pavelló de Martorell. Els locals s'hi han sabut adaptar millor i s'han emportat dos punts que els permeten mantenir el ple de punts a casa seva i es reenganxen a la interessant lluita per l'ascens. Els maresmencs es mantenen en tercer lloc a l'espera del que passi dijous en el Llavaneres Atlètic- El Papiol ajornat en el seu dia.

Gavà C 28 -27 Vilablareix 

Els gavanencs van trencar la bona ratxa dels gironins.

Llavaneres Caldetes Atlètic 27-23 Ripollet 

L’equip local amb la millor defensa del grup, junt amb el Claret, va revalidar la victòria aconseguida a la primera volta a Ripollet, i es manté en la lluita per l'ascens, de la qual queda molt despenjat l'equip ripolletenc.

L'equip local va dominar sempre en el marcador (15-12 al descans) però mai es va trobar còmode i no va poder decidir fins al final.

Vic 26-28 El Papiol 

El líder va punxar per tercera setmana seguida i en aquesta ocasió va perdre punts per primera vegada a la seva pista. Els papiolencs conserven amb aquest triomf les seves opcions d'ascens.

Sant Joan Despí D 17-20 Claret

El cuer no ho va posar fàcil al Claret, però la millor defensa del grup va acabar imposant la seva llei amb un resultat ben curt com els que ja ens tenen acostumats.

Sabadell B 30-17 Banyoles C 

L’equip sabadellenc no va fallar i se situa ja a un sol punt del líder, mentre que els banyolins queden ja força lluny de les primeres places.

Barberà B (13è) - Fornells Júnior (6è), ajornat

L’equip visitant ha d’imposar la seva teòrica superioritat per poder continuar lluitant per l’ascens

Entrevistes