updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #4aCatH: Sant Joan Despí C i Vic són líders en acabar l'any

El Sant Joan Despí C i el Vic són els líders en acabar l'any Foto: arxiu El Sant Joan Despí C i el Vic són els líders en acabar l'any

Arribem a final d'any amb Sant Joan Despí C i Vic com a líders, i acompanyats de Castelldefels i Berga, en el grup A, i de Llavaneres Atlètic i Sabadell B en el grup B, en posicions d'ascens directe.

GRUP A

El partit de la jornada consolida el líder:
Sant Joan Despí C 28-26 Castelldefels 

El derbi del Baix Llobregat va ser per al líder, l'equip més golejador i menys golejat, que va treballar bé per superar la bona resistència del segon classificat, que, tot i la derrota, es manté còmodament en zona d'ascens directe.

Coope Sant Boi B 28-25 Berga 

Els berguedans, amb un bon grapat de baixes, van tornar a caure al Baix Llobregat. De moment es mantenen a la zona d'ascens directe perquè tenen dos partits més jugats que la majoria dels seus rivals, ja que, per una situació que no coneixem el motiu, tenen guanyat per 0-10 un partit del 20 de gener a Sant Celoni.

La Coope B s'acosta ja al tercer lloc per al qual hi ha molts candidats (8 equips separats per 2 punts, si no tenim en compte els dos punts del Berga a Sant Celoni).

Canovelles B 22-16 Sant Celoni 

L’equip canovellí es va retrobar amb la victòria després de tres derrotes consecutives.

Esparreguera 20-30 Cambrils B 

L’equip cambrilenc, que va a més, va superar amb molta facilitat una de les millors defenses del grup, però encara està a quatre punts de la zona d'ascens.

OAR Gràcia C 21-27 Sant Vicenç B

Els vicentins, en bon moment, van trencar la ratxa  de l'equip gracienc que portava quatre setmanes sense perdre i el supera a la classificació.

Rubí B 36-24 Aula B 

L’equip rubinenc va sumar la setena victòria seguida de forma contundent i sense els "dos punts de més" que té el Berga estaria en posició d'ascens directe.

Tarragona 30-25 Sant Andreu 

Els tarragonins continuen forts a la seva pista i van derrotar un equip que ja encadena 6 derrotes seguides.

Descansa Pau Casals B (12è)

GRUP B

El partit de la jornada a Banyoles :
Banyoles C 24-27 Vic 

El líder va superar la prova del Pla de l’Estany i acaba l'any com a clar líder en solitari.

Fornells Júnior 35-25 Sant Joan Despí D 

L’equip fornellenc no va fallar davant el cuer i es manté a 3 punts de la zona d'ascens.

Barberà B 25-32 Martorell B 

L’equip martorellenc va demsotrar la seva teòrica superioritat sobre la pista i es manté en la lluita per l'ascens.

Vilablareix 30-33 Llavaneres Caldetes Atlètic 

Els maresmencs van sortir molt forts i al descans guanyaven 11-18. Després l'equip local va anar remuntant i per uns moments van posar en perill la victòria visitant (30-31). Però l'equip llavanerenc va tenir serenitat en els moments decisius i va sumar dos punts que els mantenen en zona d'ascens.

Sabadell B 34-19 Gavà C 

Els sabadellencs no van tenir problemes per guanyar després de dues derrotes seguides, i aconsegueixen acabar l'any en posició d'ascens directe.

Calella B 28-26 Ripollet 

Els calellencs van guanyar un partit important entre dos candidats a l'ascens trencant la ratxa de quatre victòries seguides dels ripolletencs fora de casa, i deixant-los dos punts enrere a la classificació.

El Papiol 22-23 Claret 

La lluita entre dos equips experimentats amb bones defenses se'l va emportar l'equip visitant en un final d'infart. Amb el triomf el Claret supera l'equip papiolenc a la classificació, tot i que s'ha de dir que aquest té un partit pendent.

Entrevistes