updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #4aCatH: Sant Joan Despí C i Vic continuen imbatuts

El Sant Joan Despí C es manté imbatut i líder del grup A Foto: @chsjd El Sant Joan Despí C es manté imbatut i líder del grup A

Després de la 7a jornada en el grup B i a la 6a en el grup A dos equips continuen imbatuts: Sant Joan Despí C i Vic, un a cada grup.

GRUP B

El partit de la jornada a Calella:
Calella B 29-29 Fornells Júnior

Tal com s'esperava, bon i igualat partit el disputat a Calella entre dos aspirants a places d’ascens. Al final, el Fornells va aconseguir l'empat en la darrera jugada del partit i es manté en zona d'ascens.

Llavaneres Caldetes Atlètic 30-29 Martorell B

Bon partit també entre dos equips que estan lluitant per entrar la zona d’ascens. L’equip local va portar quasi sempre el domini però es va adormir una mica al final donant opcions als visitants. Al final la victòria quedà a casa i els maresmencs continuen havent fet el ple de punts a casa seva.

Sant Joan Despí D 26-28 Vic 

El líder, que ho ha guanyat tot, va tenir més problemes dels esperats a la pista del cuer, però finalment va mantenir la seva imbatibilitat.

Claret 22-17 Barberà B 

Els barcelonins continuen guanyant a casa i en aquesta ocasió ho van fer amb un bon treball defensiu.

Vilablareix 28-29 Sabadell B 

L’equip arlequinat, el segon classificat, igual que el líder, també va tenir serioses dificultats per sumar els dos punts a la pista d'un equip en zona de descens, cosa que demostra la igualtat d'aquest categoria.

Ripollet 28-24 Gavà C 

Els ripolletencs van aconseguir el primer triomf a casa.

El Papiol 28-32 Banyoles C 

Tercera victòria consecutiva dels banyolins davant un equip que després del seu descens no s'acaba d'adaptar a la categoria.

GRUP A

El partit de la jornada a Canovelles:
Canovelles B 21-19 Tarragona 

Els canovellins, amb una gran defensa, continuen ferms a casa, on no han cedit cap punt i estan a un sol punt de la zona d'ascens. Els tarragonins continuen sense puntuar fora de casa.

Berga 29-24 OAR Gràcia C 

Els berguedans continuen amb el ple de punts a casa ho han guanyat tot i es mantenen en zona d’ascens igualats a punts amb el líder. L'equip local va dominar quasi sempre (14-12 al descans) tot i els esforços en defensa pressionant dels sabadellencs.

Aula B 29-43 Sant Vicenç B 

Partit que semblava que podria ser igualat però en el qual els vicentins es van imposar amb una gran demostració ofensiva i manant sempre en el marcador.

Cambrils B 24-17 Pau Casals B 

Els cambrilencs van aconseguir la primera victòria del campionat.

Sant Celoni 17-42 Sant Joan Despí C 

L’únic equip imbatut del grup, va donar una mostra més del seu potencial golejador, i va aixafar el novell equip vallesà.

Sant Andreu 26-29 Castelldefels 

El líder va saber  patir per treure els dos punts i mantenir-se en el primer lloc.

Coope Sant Boi B 23-27 Rubí B 

L’equip local, que havia tombat el líder, no va ser capaç de derrotar un equip que tenia per sota. Tots dos equips estan lluny de la zona alta.

Descansa Esparraguera (5è)

Entrevistes