updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #4aCatH: Nova fórmula amb dos grups molt durs

Un dels partits més atractius serà a Can Balsach Foto: Jordi Vilas Un dels partits més atractius serà a Can Balsach

Comença la competició de 4a Catalana, aquest any amb dos grups, que seran molt llargs i durs. Pujaran de forma directa els tres primers de cada grup. Sembla que això pot ser una cursa de resistència...

Força canvis amb el retorn d’equips com Vilablareix, Sant Celoni, Vic, Esparreguera, Rubí B, OAR Gràcia C, l’aparició de l'Aula B, Barberà B, Pau Casals B, Banyoles C... i Sant Joan Despí D!! I desaparició de La Garriga B, Lloret, Concòrdia Andorra, Tortosa B i fins i tot La Roca C i Sant Miquel B que havien pujat a 3a.

La competició comença aquest dissabte amb aquests partits (entre parèntesi la classificació de la temporada passada):

GRUP A

Coope Sant Boi B (4t grup B) - Castelldefels (3r grup B), diumenge 12 hores

Potser és el partit més atractiu del grup entre dos equips que es coneixen bé de la temporada passada. Els locals van estar a punt d'entrar a la fase d'ascens i els visitants van entrar-hi però van quedar en 7è lloc i sense plaça per pujar.

Berga (13è grup A de 3a) - Cambrils B (4t grup C), dissabte 19 h

Els berguedans han baixat  i lluitaran per recuperar la categoria perduda. D'entrada es trobaran un rival complicat filial d'un equip de Lliga Catalana.

Sant Celoni - Aula B, dissabte 19 h

Partit entre dos equips nous. El Sant Celoni reapareix després de molts anys, sembla que amb alguns dels jugadors que havien assolit l'ascens amb el desaparegut La Roca C. Els barcelonins són filial d'un equip de 1a Catalana.

Canovelles B (8è grup A) - Sant Andreu (12è grup B de 3a), dissabte 17 h

Els andreuencs són un altre dels equips que han baixat i podrien imposar la seva experiència davant un equip que la temporada passada va acabar cuer del seu grup.

BM Esparreguera - Sant Vicenç B (6è grup A), diumenge 12 h

Derbi del Baix Llobregat, entre un equip del Baix Nord i un del Baix Sud. Els locals debuten i els visitants són filial d'un equip de 1a Estatal i per tant amb jugadors amb projecció.

Rubí B - Pau Casals B, dissabte 19:30 h

Un altre partit entre dos equips nous d'aquesta temporada, tot i que el Rubí B ja havia existit fa unes temporades.

Tarragona (9è grup C) - OAR Gràcia C, dissabte 19:30 h

Els tarragonins van quedar en darrer lloc del seu grup però inicien amb ganes de fer-ho millor. Reben un equip que retorna després d'unes temporades d'absència.

Descansa Sant Joan Despí C (7è grup A)

GRUP B

Sabadell B (5è grup A) - Ripollet (14è grup A de 3a), dissabte 17 h

Possiblement el partit més atractiu del grup és aquest derbi del Vallès Occidental entre un equip jove i de futur i filial d'un equip de Lliga Catalana, contra un equip que als anys vuitanta havia arribat a jugar a 1a Estatal i que ara ha patit dos descensos consecutius per caure a 4a. Veurem amb quins ànims surten...

Llavaneres Caldetes Atlètic (5è grup C) - Claret (3r grup A), dissabte 16 h

Una altre partit atractiu entre els maresmencs que van acabar força bé la temporada i els claretians que van estar ben a punt d'entrar a la fase final pel títol. 

Barberà B- Banyoles C, dissabte 19:30 h

Dos equips filials que debuten i que haurem de veure quin aspecte presenten. Els locals són filials d'un 2a i els visitants d'un Lliga i un 1a.

Gavà C (8è grup C) - Fornells Júnior (5è grup B), dissabte 17:30 h

Els gavanencs intentaran començar amb triomf davant d'un equip jove i que potser s'hagi vist afectat també pel descens del seu A a 3a.

Martorell B (7è grup C) - Vilablareix, dissabte 21 h

Els gironins tornen a la competició on ja havien jugat i visiten un equip que la temporada passada va estar una mica irregular.

Vic - Calella B (8è grup B), dissabte 19:45 h

Un altre equip que retorna és l'osonenc, que fins la temporada 2015-16 havia estat a 2a i va desfer-se en baixar a 3a. Com a rival el finalista de la Copa Federació i que anirà amb ganes d'amargar la festa rival.

Sant Joan Despí D - El Papiol (13è grup B de 3a), diumenge 12:30 h

Un altre derbi del Baix Llobregat entre un equip de recent creació (ja té mèrit això del Sant Joan Despí de tenir un D!!) i un equip que ha baixat després d'una temporada fluixa a 3a.

Podeu enviar-nos fotos i cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes