updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #3aCatH: Lluita pel lideratge al Pavelló del Congost

El Pavelló del Congost rep el duel entre Pia i BCN Foto: @piahandbol El Pavelló del Congost rep el duel entre Pia i BCN

Queden dues jornades en la lluita pel títol de 3a Catalana., buscant successor al Sesrovires B.

Fase pel títol

Recordem que la classificació amb els punts de la 1a fase acumulats, i que encara no surt correctament a la web de la Federació Catalana, és aquesta:
Escola Pia Granollers 11, Esplais Empordà i BCN Sants 10, Tortosa 8, , Ribes 5 i Terrassa B 4.

Escola Pia Granollers- BCN Sants, diumenge 19 hores

L’equip barceloní, que fora de casa no ha fet massa bons resultats (a part del triomf a Ribes), necessita guanyar a la pista del líder per capgirar la situació. La Pia, de moment imbatut a casa, on només ha cedit un empat, pot donar un pas molt important per assolir el títol... o qui sap si aconseguir-lo ja, en cas que guanyin i l'Esplais perdi a Tortosa una mica abans.

Tortosa – Esplais Empordà, diumenge 18 hores

Els tortosins ho tenen molt complicat per poder quedar encara campions. Pel que fa a ells la seva única esperança passa, de moment, per guanyar aquest partit de més de 5... i esperar que els altres resultats els acompanyin. Els empordanesos van deixar escapar el lideratge a casa davant el Ribes i ara no els serà fàcil recuperar-lo.

Ribes – Terrassa B, dissabte 16 hores

Partit ja intranscendent pel que fa a la disputa del títol entre els dos equips que van acabar en tercera plaça dels seus grups, però que estan donant un gran nivell en aquesta fase final i que volen evitar el sisè lloc.

Eliminatòria de correcció

Cardedeu B- Joventut La Llagosta, divendres 22 hores

Aquesta eliminatòria es disputa per preveure possibles ascensos en cas que hi hagués equips catalans que acceptessin una invitació de la Federació Espanyola per completar el grup de 1a Estatal. A l’anada el resultat va ser de 22-18, un marge prou important per tal que els llagostencs el puguin defensar.

- COMENTA I INFORMA DE RESULTATS A TWITTER AMB L'ETIQUETA #3aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes