updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #3aCatH: Comença la lluita per vuit places d'ascens

Un dels partits més atractius es juga a Tortosa Foto: arxiu Un dels partits més atractius es juga a Tortosa

Comença la competició de 3a Catalana, com sempre amb dos grups de 14. Pujaran els tres primers de cada grup. Del 4t al 7è lluitaran per dos llocs més d’ascens. Baixaran els tres darrers de cada grups.

I comença amb aquests partits (entre parèntesi la classificació de la temporada passada):

GRUP A

Tortosa (11è grup B de 2a) – Ascó (6è de 4a), dissabte 16:30 h

Possiblement el partit més atractiu d'aquest grup és aquest derbi ebrenc, on es trobaran un equip que ha baixat i té ganes de retornar a 2a i un altre que ha pujat i de moment s'ha de consolidar a la nova categoria. Els tortosins faran la presentació dels seus equips i anuncien el fitxatge d'Alejandro Castro, jugador i tècnic de Badajoz.

Lleida Pardinyes B (subcampió de 4a) - Vallag (4t grup A), diumenge 12 h

Un altre gran partit es juga a Lleida, on el l'equip local només va perdre un partit en tota la temporada passada,  i va ser l'últim en el qual es jugaven el títol davant el Poblenou C. Reben un dels equips que va fregar l'ascens a 2a i que serà un dels favorits a l'ascens.

Molins B (4t grup B) – Ribes (3r de 4a), dissabte 20 h

Els molinencs que la temporada van tenir l'ascens a la mà fins el darrer partit surten amb ganes de repetir la seva bona campanya i d'entrada hauran de fer front al jove i il·lusionat equip ribetà. 

Sant Just (10è grup B) – Alcarràs (9è grup B), dissabte 16 h

Els santjustencs van tenir una temporada d'alts i baixos, capaços del millor i del pitjor. Veurem quina cara presenten en aquest debut amb un altre equip habitual de 3a com és el carrassí i que es coneixen bé de la temporada passada.

Torró Agramunt (8è grup B) – Cardedeu B (6è grup B) , dissabte 19 h

Un altre parell d'equips que es coneixen bé de la temporada passada. Els agramuntins van fregar l'entrada al "play-off" que sí van aconseguir els vallesans.

Vilamajor B (13è grup B de 2a) – Vilanova (11è grup B), diumenge 13 h

Els vilamajorins van viure una campanya dolenta amb descensos dels seus equips A i B. S'enfronten a un equip que es va salvar pels pèls i davant del qual s'haurà de veure amb quina força surten.

Escola Pia Granollers (14è grup B de 2a)- Vendrell (16è de 1a), dissabte 18 h

En aquest partit es troben dos equips que han baixat. Els vendrellencs, que fa tres temporades eren a 1a Estatal, no han guanyat cap partit en les dues darreres temporades i necessiten un triomf que els doni moral.

GRUP B

Santpedor (7è grup B) – Fornells (13è grup A de 2a), dissabte 18 h

Possiblement és el partit de la jornada entre dos equips amb tradició en categories més altes. Els del Bages van jugar els "play-off" d'ascens i reben un equip que ha baixat de 2a, després de moltes temporades en aquesta categoria i algunes a 1a Catalana.

Esplugues C (10è grup A) - Sant Llorenç Sant Feliu B (12è grup A), diumenge 17:30 h

Derbi del Baix Llobregat entre dos equips que ja es van enfrontar la temporada passada.

Garbí B (8è grup A) - Joventut La Llagosta (12è grup A de 2a), dissabte 18:30 h

Molt bon partit també a Palafrugell on l'equip local, que va fregar el "play-off", rep un equip que ha baixat després de tres temporades a 2a Catalana.

Terrassa B (9è grup A) - BCN Sants (14è grup A de 2a), dissabte 17:45 h

Partit semblant a l'anterior. Els egarencs que tampoc van poder entrar als "play-off" i més aviat van lluitar fins al final per evitar el descens, reben un equip que també feia tres temporades que jugava a 2a Catalana, i que anant enrere havia jugat a 1a Catalana.

Cerdanyola B (11è grup A) – Montgrí (7è grup A), dissabte 19:30 h

Partit que promet igualtat entre dos equips que també es van enfrontar la temporada passada, evitant el descens de forma apurada els locals i que van entrar al "play-off" els empordanesos.

Rubí (12è grup B de 2a) – Esplais (6è grup A), diumenge 12 h

Un altre partit molt atractiu amb enfrontament entre Vallès Occidental i Empordà. Els rubinencs, un dels típics equips "ascensor" que es mouen entre 2a i 3a, intentaran aprofitar el factor pista per superar un equip que fa fer una bona temporada passada.

Poblenou C (campió de 4a) - Montcada B (8è de 4a), diumenge 10:30 h

El campió de 4a rep un equip amb el que ja es va trobar a la fase final pel títol i que ha pujat "als despatxos" aprofitant renúncies d'altre equips. El factor pista hauria de ser important per tal que el triomf es quedés a casa.


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes