Resum #3aCatH: El Pau Casals té l'ascens a tocar

El Pau Casals té l'ascens ben encarrilat Foto: cathandbol El Pau Casals té l'ascens ben encarrilat

Han començat les rondes definitives del "play-off" d'ascens a les pistes dels dos equips "sorpresa", però un d'ells ja ho té molt malament.

PLAY-OFF D'ASCENS (2a Eliminatòria - ANADA)

MONTGRÍ 27-25 SANT CUGAT C

El Montgrí va poder frenar el ritme de l'equip santcugatenc i va aconseguir una renda de dos gols que intentarà fer valer a Sant Cugat.

SANTPEDOR 20-27 PAU CASALS

Els sabadellencs no es van deixar sorprendre per un dels equips sorpresa dels "play-off" i tenen l'ascens a tocar. L'equip del Bages va començar bé amb avantatges de 2 i 3 gols, però una sèrie d'errades van permetre que els visitants marxessin de dos al descans i després van defensar molt bé i van anar obrint forat.

LLIGUETA PEL TÍTOL

Sant Esteve de Palautordera B 27-32 Llavaneres Caldes d'Estrac

Després d'una primera part igualada (15-15 al descans), els maresmencs van obrir forat a l'inici de la segona part i van anar controlant.

Manyanet B 27-30 Parets B

Els paretans completen una primera volta perfecta de la fase pel títol en la qual han guanyat els tres partits.

Sant Martí Adrianenc C 29-34 Sant Esteve Sesrovires B

Els de Marc Madruga i Jordi Pedrola donen una estocada quasi definitiva en la lluita pel títol de la 3a Catalana i en el camí per acabar la temporada sense perdre un sol partit. Després d'una primera part que acabà amb igualtat a 15 gols, els sesrovirencs van prendre la iniciativa i van acabar guanyant amb solvència.

CLASSIFICACIÓ ACTUAL: Sant Esteve Sesrovires B 13, Sant Martí Adrianenc C 10, Llavaneres Caldes d'Estrac 9; Parets B 6; Manyanet, Sant Esteve Palautordera 2.