updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatH: Els focus d'atenció a Sant Fost i Poble Nou

Imatge d'un partit entre Sant Fost i JH Mataró B de temporada anterior Foto: arxiu Imatge d'un partit entre Sant Fost i JH Mataró B de temporada anterior

Es juga la 12a jornada, la darrera del campionat d’aquest any i amb les classificacions una mica trencades pels partits ajornats.

GRUP A

El partit de la jornada a Sant Fost:
Sant Fost (6è)- Joventut Mataró B (3r), dissabte 19:30 h

L’equip local, un dels menys golejats del grup, i un dels dos (junt amb Sant Joan Despí B) que fins ara no ha cedit cap punt a la seva pista, rep un dels equips més sòlids del grup. Els mataronins, tot i la joventut dels seus jugadors, poden posar en problemes a qualsevol.

Els santfostencs estan a 3 punts del seu rival, però tenen un partit pendent, i per tant un triomf els posaria amb possibilitats d’entrar en zona de “play-off”.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Sant Fost

(-1 partit)

6

13

264

250

G

G

G

P

G

JH Mataró B

3

16

318

283

P

E

G

G

G

Manyanet B (13è)- Sarrià B (4t), dissabte 20:45 h

L’equip local, igual que el seu A, està en crisi i molt enfonsat a la zona de descens, i no ho tindrà fàcil per reaccionar enfront un equip en zona de “play-off”.

Polinyà (12è)- Palautordera B (10è), diumenge 16 h

L’equip local busca un tercer triomf que li permeti agafar esperances de sortir de la zona de descens. El seu rival també frega aquesta zona.

Gavà B  (14è)- Barberà (2n), diumenge 12:30 h

Duel aparentment desequilibrat entre el cuer i el teòric líder (si guanyés el partit que té endarrerit), que ja porta nou partits d’imbatibilitat.

Cerdanyola (8è)- Sesrovires B (1r), dissabte 20:30 h

L’equip visitant, després de patir dues derrotes després de molt de temps sense perdre, ha agafat la bona ratxa i ja encadena sis victòries i és líder provisional. Al davant tindrà un equip amb més veterania i que intentarà imposar el seu ritme per sumar dos punts que l’allunyin de la zona de perill, després de quatre jornades sense guanyar.

Sant Quirze B (11è)- Sant Cugat C (9è), dissabte 20:30 h

Duel de filials de 1a Estatal. L’equip “kiri” està en zona de descens, després de cinc derrotes seguides i necessita guanyar davant d’un equip que té dos partits ajornats i no guanya des de fa mes i mig.

Sant Joan Despí B (5è)- Sant Martí C (7è), diumenge 10:30 h

Una altre duel de filials en el qual els locals, que ja s’han enfilat a zona de “play-off”, i no han cedit cap punt a casa seva, semblen lleugerament superiors.

GRUP B

El partit de la jornada a la Mar Bella:
Poblenou B (6è)- Súria (2n), diumenge 17:20 h

Gran partit a la Mar Bella on s’enfronten dos equips amb aspiracions i que són el menys golejat i el més golejador del grup.

Tots dos equips arriben després de perdre en la darrera jornada i en el cas dels suriencs en les dues últimes, després d’haver-se mantingut imbatuts en les 9 primers jornades.

Per a l’equip local el partit és molt important per enganxar-se a la lluita per entrar en els “play-off” i per las visitants per no perdre contacte amb l’Igualada.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Poblenou B

6

11

284

269

P

G

G

G

P

Súria

2

17

344

287

G

G

G

P

P

Igualada (1r)- OAR Gràcia B (8è), dissabte 21 h

L’altre gran partit d’aquest grup es juga a Igualada i allà el líder, crescut en haver accedit al primer lloc, rep l’equip d’aquest grup que porta una millor ratxa (quatre victòries seguides a l’espera del que faci el divendres, en partit endarrerit a Sant Esteve). S’haurà de veure també si aquest partit pot afectar el seu rendiment a la pista del líder l'endemà.

Valldoreix (3r)- Cornellà (11è), diumenge 10:30 h

El “Valldu” s’està mostrant fortíssim fora de casa, però irregular a la seva pista, on hi ha perdut tres partits, i ha de fer-s’hi fort per mantenir-se a la zona de “play-off” on ha entrat.

Salle Bonanova Atlètic (9è)- Sant Miquel (4t), dissabte 20 h

Interessant duel “col·legial” barceloní on pot passar de tot. Els visitants porten tres triomfs seguits i els de La Salle també semblen haver recuperat la bona línia com ho demostra l’empat a la pista de l’Ègara.

Llavaneres Caldes d’Estrac (5è)- Parets B (10è), dissabte 16 h

L’equip local, tot i estar ben situat, ha entrat en crisi de resultats i després de tres derrotes seguides necessita un triomf que li aixequi la moral. Els paretans, equip lluitador com pocs, no els ho posaran pas fàcil.

Pau Casals (13è)- Ègara (7è), dissabte 20:15 h

Partit entre dos equips que fa temps que no guanyen (5 partits els sabadellencs i 4 els egarencs).

Martorell  (12è)- Sant Esteve Palautordera B (14è), dissabte 18:30 h

Partit de tensió entre dos equips en zona de descens i que el factor pista sembla que ha de decantar cap els martorellencs.

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #2aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes