updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatH: Els imbatuts tenen proves complicades

Imatge del darrer partit en que el Sanes B va cedir un punt la temporada passada Foto: arxiu Imatge del darrer partit en que el Sanes B va cedir un punt la temporada passada

S’arriba a la quarta jornada amb quatre equips imbatuts, dos a cada grup que, per mantenir el seu estatus, hauran de superar proves complicades, com ho són quasi tots els partits en aquesta categoria.

GRUP A

El partit de la jornada a Sesrovires:
Sesrovires B (1r) - Barberà (4t), dissabte 19:30 h

El líder del grup A el Sanes B, que dirigeix Marc Madruga, porta ja un any i mig imbatut. El darrer partit que van perdre va ser el 12 de març del 2016 a la pista del BCN Sants. Després, al final d’aquella temporada a 2a Catalana, van guanyar els quatre últims partits, però tot i això van baixar. En la passada, a 3a, només van cedir un empat en els 30 partits jugats (a casa seva davant el Llavaneres). I en aquesta ja porten 3 victòries més. O sigui són 37 partits seguits sense perdre, amb un sol empat.

Aquest diumenge tindran una altra prova dura a casa seva davant un Barberà que va fallar en el partit inicial però que té moltes ganes de lluitar per l’ascens. Joventut contra experiència. Veurem qui surt guanyador...

Joventut Mataró B (6è)- Sarrià B (2n), dissabte 20:15 h

Dura prova també per a l’altre equip imbatut. L’equip sarrianenc visita la pista mataronina on el jove equip local es vol fer fort. Curiosament a la mateix hora estaran jugant els dos equips A a Sarrià de Ter. Coses dels calendaris...

Sant Martí C (3r)- Manyanet B (12è), dissabte 17:30 h

Un partit de rivalitat que ja es va jugar la temporada passada entre dos equips que han iniciat la seva trajectòria a 2a de forma ben diferent. Els liles són favorits, però un derbi és un derbi...

Sant Cugat C (7è)- Gavà B  (14è), dissabte 16 h

Els santcugatencs han començar molt forts. Són un equip que ha pujat dues categories seguides i formen un bloc molt compacte. Els gavanencs han començat malament i encara no han puntuat.

Palautordera B (11è)- Sant Joan Despí B (8è), diumenge 12:15 h

Un altre duel entre filials de 1a Estatal, que sembla força igualat.

Cerdanyola (10è)- Sant Fost (5è), dissabte 16 h

Derbi inter-vallesà molt interessant entre dos equips que la temporada passada van estar a la zona alta i que volen tornar a ser-hi. Tant un com l’altre han guanyat els partits de casa i han perdut a fora.

Sant Quirze B (9è)- Polinyà (13è), diumenge 9 h

Derbi del Vallès Occidental en el qual els kiris semblen favorits davant un equip que començava amb ganes, però encara no ha puntuat.

GRUP B

El partit de la jornada a Súria:
Súria (1r) - Martorell  (10è), dissabte 18:30 h

El líder del grup B rep un equip molt lluitador que de moment ha guanyat a fora (Sant Miquel) i ha perdut a casa. Està clar que el factor pista decanta el pronòstic cap als locals, però hauran de treballar bé.

Llavaneres Caldes d’Estrac (2n) - Poblenou B (7è), diumenge 11:30 h

L’altre equip imbatut tampoc ho tindrà fàcil davant l’equip poblenoví. Tots dos equips han mostrat bona defensa (25 gols de mitjana) i decidirà la inspiració en atac.

Igualada (6è)- Valldoreix (9è), dissabte 19:30 h

Els igualadins només han cedir a Llavaneres i han mostrat un alt nivell. Reben un “Valldu” fort en defensa que necessita puntuar per escalar posicions.

Sant Esteve Palautordera B (14è)- Salle Bonanova Atlètic (4t), diumenge 12:15 h

L’equip local encara no ha puntuat i no ho tindrà fàcil davant un equip barceloní que després de l’ensopegada en el primer partit sembla haver agafat el ritme.

Parets B (5è)- Pau Casals (11è), diumenge 12:15 h

Duel entre dos equips que es coneixen bé de la temporada passada a 3a. Els paretans han començat millor, però no es poden confiar davant un equip que ofensivament és potent.

Cornellà (3r)- Sant Miquel (13è), dissabte 19:15 h

Els cornellencs van perdre la seva imbatibilitat a la pista de l’Ègara i reben un equip que ha baixat de 1a i encara no ha puntuat.

OAR Gràcia B (12è)- Ègara (8è), dissabte 18 h

Derbi del Vallès Occidental entre dos equips que es coneixen bé i que, com a tal, és de difícil pronòstic. L'OAR busca el primer triomf i els egarencs la primera victòria fora de casa.

- COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #2aCatH


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes