Resum #1aCatH: El líder, el Granollers C, s'escapa

El Granollers va guanyar al Garbí Arena i avança cap a Lliga Foto: Arxiu El Granollers va guanyar al Garbí Arena i avança cap a Lliga

En l'inici del darrer terç del campionat el líder ha aprofitat la derrota del Cardedeu a La Roca per obrir una mica més de forat.

El partit de la jornada és per al líder:
Garbí 17-24 Granollers C

L'equip granollerí va superar l'escull del Garbí Arena i fins i tot va ampliar una mica el marcador de la primera volta que havia estat de 24-19. El líder obre dos punts més de forat gràcies a la derrota del Cardedeu i té l'ascens molt ben encarrilat amb 8 punts d'avantatge sobre el quart (podrien ser 19 si guanya un partit endarrerit) i amb 9 jornades per disputar.

La Garriga 27-38 Terrassa

Els egarencs es van refer de la derrota a casa davant el Garbí superant de forma relativament còmoda el cuer, un equip que matemàticament ja està quasi a 2a Catalana.

Les Franqueses 30-23 Aula

L'equip franquesí es va imposar en una bona segona part en la qual va anar desgastant a un equip barceloní, que acusa les baixes, i havia arribat la descans amb opcions (13-11).

Molins de Rei 29-20 Sant Andreu de la Barca

El derbi de rivalitat va ser menys igualat del que es podia pensar i l'equip molinenc es va imposar amb força claredat, allunyant-se de la zona de descens que el seu rival té a tocar.

Bordils C 26-22 Banyoles B

Un altre derbi, aquest gironí, en el qual els bordilencs, animats per la recent victòria a la pista de l'Aula van sumar la segona consecutiva i comencen a somiar amb la permanència veient les ensopegades dels equips que tenen per sobre.

Sant Cugat B 30-25 Vilamajor

L'equip local, màxim golejador del grup, va fer un molt bon partit en defensa, traient-se de sobre la mala imatge de l'anterior partit a Banyoles (on havien encaixat 37 gols), i frena l'equip vilamajorí que veu com el Terrassa es torna a escapar.

La Roca B 30-28 Cardedeu

Derbi vallesà en el qual els roquerols van obtenir la desena victòria seguida, davant un equip que també estava en bon moment, ja que en portava 5. I atenció perquè els roquerols, si guanyen la setmana vinent el partit endarrerit davant el líder, es podrien situar a només 3 punts de la zona d'ascens. I queden 18 punts per disputar...

Esplugues B 26-25 GEiEG

L'equip espluguenc va sumar dos punts importants que els allunyen a quatre punts del descens i els apropen a només un punt del seu rival, que ha de començar a mirar cap a avall i a fer comptes.

RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat