updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatH: La Roca B suma la novena victòria seguida

La Roca B porta 9 victòries seguides Foto: BM La Roca La Roca B porta 9 victòries seguides

La 20a jornada d’aquest cap de setmana semblava de transició en la lluita per l’ascens però va portar una bona sorpresa en el partit jugat a Can Jofresa on un equip en zona de descens va guanyar a la pista d'un equip en zona d'ascens. I dos equips més en descens també van guanyar cosa que vol dir que no es resignen a baixar.

La ratxa roquerola no es talla a Sant Andreu de la Barca:
Sant Andreu de la Barca 26-27 La Roca B

L’equip del Baix Llobregat encadena ja cinc partits sense guanyar i es veu atrapat pel Garbí i ja ficat de ple en la lluita per evitar el descens. No van poder amb un equip roquerol que va jugar amb gran intensitat i va sumar la seva novena victòria seguida.

Granollers C 25-24 Molins

El líder va haver de patir per superar un equip que portava tres derrotes seguides i que ha de mirar cap avall, situat només a 3 punts del descens. Els granollerins estan ben encaminats cap a l'ascens.

Les Franqueses 29-24 GEiEG

Els franquesins van trencar una mala ratxa de sis partits sense guanyar i s'acosten a un sol punt dels grupistes, però tant un com l'altre han de començar a mirar cap avall perquè estan a només 4 i 5 punts del descens, i els equips de sota estan prement l'accelerador.

Terrassa 22-23 Garbí

Els garbinencs van tornar a guanyar l'equip egarenc tal com havien fet a la primera volta, i és un bon primer pas per intentar sortir del descens. Els egarencs veuen com el Vilamajor els torna a atrapar, però de moment els superen pel golaverage.

Aula 21-23 Bordils C

L'equip barceloní va caure davant un equip en zona de descens i veu com se li complica la seva situació, ja que queden a un sol punt de la zona de descens. Els bordilencs van sortir forts i van manar clarament fins al descans (9-13). Després l'equip local va millorar tirant d'orgull però no van poder culminar la remuntada.

Banyoles B 37-27 Sant Cugat B

Els banyolins van repetir triomf i ho van fer frenant a l'equip més golejador i clavant-li una bona golejada. De tota manera continuen a 7 punts de la zona de salvació.

Cardedeu 26-21 Esplugues B

Els cardedeuencs es van trobar un rival incòmode i amb bona defensa, però va acabar sumant dos punts que el consoliden en el segon lloc.

Vilamajor 32-26 La Garriga

L’equip vilamajorí no va fallar en el derbi i enganxa altra vegada al Terrassa, que va punxar a casa seva.

RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes