updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatH: El líder guanya de forma clara a Vilamajor

El Granollers C és manté líder, en el seu camí cap a Lliga Foto: bmgranollers.cat El Granollers C és manté líder, en el seu camí cap a Lliga

Es va jugar la 12a jornada, la darrera del campionat d’aquest any, en la qual, dels tres equips en zona d'ascens, només va punxar el Terrassa que es va deixar un punt a casa seva davant el Molins.

Exhibició del líder en el partit de la jornada:
Vilamajor 22-30 Granollers C 

Els granollerins, que dos dies abans havien guanyat de forma ajustada per 29-28 a casa seva davant el Banyoles B, un equip en zona de descens, van sortir sense confiances a Vilamajor i fent valer el seu potencial defensiu van trencar la bona ratxa de l'equip local, que portava 6 triomfs seguits. 

El Granollers B es manté líder, amb 7 punts d'avantatge sobre el 4t, i per tant encarrilant bé el seu retorn a Lliga, i el Vilamajor ho té una mica pitjor ja que és 7è a 5 punts del tercer. Però la lliga és molt llarga...

La Garriga 21-30 La Roca B 

Aquest altre derbi del Vallès Oriental, en aquest cas entre dos equips en zona de descens, també es va resoldre clarament a favor de l'equip visitant, que enfonsa els garriguencs a la cua, sense haver puntuat encara i sembla que van camí de la 2a Catalana. Els roquerols respiren una mica i surten de la zona de descens.

GEiEG 22-21 Garbí 

Derbi gironí d'alta intensitat, amb clar predomini de les defenses, i en el qual els grupistes van obtenir inextremis dos punts que els permeten reduir diferències amb el tercer, que ara tenen a 3 punts. Podeu veure el vídeo del desenllaç del partit, via @handbolgeieg:

Terrassa 29-29 Molins  

Els egarencs es van deixar un punt davant un equip molinenc que té un partit pendent i si el guanya es podria posar a tres punts de la zona d'ascens. 

El Molins va aconseguir un gran punt a Terrassa, on fins ara no hi havia puntuat ningú.

Aula 22-23 Cardedeu 

Els cardedeuencs, el segon classificat, van haver de patir de valent per sumar els dos punts i obtenir la seva cinquena victòria seguida. Al davant van tenir un equip que va treballar molt bé en defensa, millorant molt les seves darreres prestacions, però no va poder evitar la seva quarta derrota seguida, que els deixa a només dos punts de la zona de descens. Per una vegada l'Aula ha perdut en un final ajustat que se li solen donar molt bé.

Banyoles B 28-29 Sant Andreu de la Barca 

L’equip banyolí que havia fet un gran partit el dijous a la pista del líder (derrota per 29-28) va repetir resultat exacte i desfavorable davant un equip santandreuenc molt més experimentat i que amb els dos punts escala fins el 6è lloc.

Bordils C 23-24 Les Franqueses 

Els bordilencs no van poder sumar i continuen en zona de descens. Els franquesins van obtenir la seva segona victòria fora de casa i obren forat respecte del descens.

Sant Cugat B 30-21 Esplugues B 

Els santcugatencs van obtenir la seva quarta victòria seguida, amb un gran treball defensiu unit a la seva habitual eficàcia ofensiva, i així pugen ja al 8è lloc i envien el seu rival a la zona de descens.


RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes