updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatH: El partit més atractiu a l'Olímpic

El pavelló Olímpic viurà un bon partit Granollers C - GEiEG Foto: Arxiu (partit Granollers C- Bordils B 15-16) El pavelló Olímpic viurà un bon partit Granollers C - GEiEG

Novena jornada de competició en la qual tenim partits interessants a la zona alta, però també amb enfrontaments directes a la zona baixa.

El partit de la jornada a l’Olímpic:
Granollers C (2n) - GEiEG (4t), diumenge 11 hores

El colíder, que ve de perdre de forma contundent la seva imbatibilitat a Cardedeu, rep un dels aspirants a l’ascens. Els grupistes són el 3r màxim golejador i visiten el 2n equip menys golejat, però que n’acaba de rebre 36 a Cardedeu. Veurem si els gironins, que fins ara només han pogut guanyar fora de casa a Sant Cugat, són capaços també de fer-ho a la capital vallesana.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Granollers C

2

14

228

195

G

G

G

G

P

GEiEG

4

11

241

223

G

E

G

P

G

Les Franqueses (10è) - Terrassa (1r), dissabte 19:15 h

El nou líder visita un equip que no sembla ser el de la temporada passada (només 2 victòries en 8 partits), però que en qualsevol moment pot reaccionar i la motivació davant el líder els pot donar ales.

Sant Andreu de la Barca (7è) - Cardedeu (3r), dissabte 19 h

Partit complicat també per al tercer classificat que ha de tocar de peus a terra desprès de la seva gesta davant el líder i afrontar molt mentalitzat el partit davant un equip amb recursos en atac, però que també ve de guanyar la millor defensa amb les seves armes.

Molins de Rei  (6è) - Aula (5è), dissabte 19:30 h

Partit interessant entre dos dels equips que estan en zona tranquil·la. Els barcelonins s’estan comportant molt bé a la nova categoria, mantenint la seva habitual serenitat per fer-se amb partits igualats. I aquest de ben segur ho pot ser també.

Garbí (9è) - Sant Cugat B (11è), dissabte 19:30 h

El Garbí, la millor defensa de la lliga, intentarà mantenir la seva solidesa a casa, on no ha cedit cap punt, davant del 2n equip màxim golejador de 1a... però allà ja va caure el màxim golejador (el Terrassa). La mitjana de gols encaixats pels garbinencs a la seva pista no arriba als 20 gols... però els santcugatencs en porten 31 marcats de mitjana fora de casa.

Esplugues B (12è) - Vilamajor (8è), diumenge 17:15 h

Partit entre dos equips que es coneixen bé de la temporada passada a Lliga. Els vilamajorins porten quatre victòries seguides, però no els serà fàcil sumar la cinquena davant un equip que ve de guanyar a Banyoles i que vol guanyar a casa després de dues derrotes per la mínima davant Aula i Cardedeu.

La Roca B (15è) - Banyoles B (14è), diumenge 16 h

Duel entre dos equips en zona de descens, empatats a punts i amb balanç semblant de gols. El factor pista pot ser clau.

Bordils C (13è) - La Garriga (16è), dissabte 19 h

Un altre duel entre els altres dos equips en zona de descens i on els garriguencs van a buscar els primers punts. Però el factor pista també pot ser clau.


RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes