updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatH: El Cardedeu cau a Molins de Rei

Imatge del partit Molins- Cardedeu Foto: Handbol Molins de Rei Imatge del partit Molins- Cardedeu

Setena jornada en la qual un dels dos equips imbatuts, el Cardedeu, va perdre la seva imbatibilitat a Molins de Rei.

El partit de la jornada a Molins de Rei:
Molins de Rei 27 - 25 Handbol Cardedeu

Un dels dos imbatuts va caure a Molins de Rei davant d'un equip que es va mostrar sòlid en defensa i amb els dos punts puja al quart lloc apropant-se a zona d'ascens, en la qual, de moment, es mantenen els cardedeuencs.

Bordils C 25-32 Vilamajor 

Tercera victòria consecutiva dels vilamajorins que, després d'un mal inici de lliga,  es van enfilant cap a la zona alta i deixen, per golaverage, els bordilencs en zona de descens, igualats amb quatre equips més a 4 punts entre l'11è i 15è lloc.

Granollers C 31-19 Sant Andreu de la Barca 

El líder va frenar bé un dels equips que més gols havia fet i a més va mostrar un gran moment en atac per fer el "7 de 7" consolidant-se en el lideratge.

Les Franqueses 30-25 Banyoles B 

L’equip local va guanyar després de cinc partits sense fer-ho i respira una mica, deixant el seu rival en zona de descens.

Garbí 28-20 La Garriga

Els garbinencs són la millor defensa de totes les categories catalanes i ho van demostrar a casa davant del cuer.

Sant Cugat B 31-34 Terrassa 

El derbi del Vallès Occidental va ser d'alta intensitat ofensiva com s'esperava entre els dos equips màxims golejadors del grup. L’equip local no va poder amb un Terrassa que sembla anar llançat cap a l'ascens i que deixa l'equip local en situació compromesa.

La Roca B 33-28 GEiEG 

L’equip roquerol va trencar la seva mala ratxa de cinc derrotes seguides millorant molt el seu nivell d’atac i va trencar la bona ratxa de l'equip grupista que portava cinc partits sense perdre. Tot i la victòria l'equip roquerol encara està en zona de descens.

Esplugues B 27-28 Aula 

Els espluguencs continuen fent resultats ajustats però estan perdent la majoria de partits. L'Aula va dominar quasi sempre (14-18 al descans) però al final es va ajustar el marcador i els barcelonins ho van solucionar bé, com solen fer-ho, en el darrer minut. L'equip barceloní s'enfila fins el setè lloc i els espluguencs estan amb la mateixa puntuació que el penúltim i només surten del descens pel golaverage.


RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes