updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatH: El Garbí tomba el Terrassa, i el Granollers C queda sol a dalt

Alegria garbinenca en acabar el matx Foto: ENEDE Fotografia Alegria garbinenca en acabar el matx

En la cinquena jornada ens quedem ja amb un sol equip amb el ple de punts, que és el Granollers C, líder solitari. Darrere seu Cardedeu, també imbatut, amb un punt menys, i Terrassa, estan en zona d'ascens.

El partit de la jornada a Palafrugell:
Garbí 26-21 Terrassa 

El líder no va poder superar el dur escull del Garbí Arena, on sí que havien guanyat la temporada passada. La poderosa defensa local va frenar l'atac egarenc, que era el més golejador de la lliga i en atac els garbinencs també van mostrar-se molt segurs davant la defensa menys golejada de la lliga.

I així van trencar la imbatibilitat del Terrassa i se situen a la zona central fent del seu pavelló un fortí, on només han encaixat 59 gols en tres partits.

Molins  30-34 Granollers C 

Bon partit a Molins de Rei però amb predomini dels atacs i sobretot del del nou líder que va mostrar-se molt fort davant un equip molinenc que no va resistir el seu ritme. 

La Garriga 25-29 Vilamajor 

L'equip garriguenc continua a zero punts, a la cua de la taula i en posició força dramàtica després de caure en el derbi vallesà davant un Vilamajor que, tot i el triomf, encara continua en zona de descens.

GEiEG 27-27 Les Franqueses 

Els grupistes portaven tres victòries seguides i afegeixen una setmana més d'imbatibilitat i els franquesins, que en portaven tres partits sense guanyar també n'afegeixen una altre. 

La Roca B 27-31 Sant Andreu de la Barca 

L’equip roquerol no va poder amb la superior experiència de l'equip del Baix Llobregat i cau a zona de descens.

Bordils C 33-30 Aula 

Primera victòria bordilenca en un partit marcat per la superioritat dels atacs.

Sant Cugat B 29-25 Banyoles B 

L’equip santcugatenc també va guanyar el seu primer partit i s'enfila a la taula sortint del descens.

Esplugues B 26-27 Cardedeu 

Els cardedeuencs van guanyar un partit vibrant i es mantenen imbatuts i en el segon lloc de la taula. Els espluguencs van perdre el que havien guanyat a Sant Andreu de la Barca la setmana abans exactament pel mateix resultat.


RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes