updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatH: Terrassa i Granollers C continuen forts

El Terrassa d'Andrés Expósito va molt fort Foto: terrassadigital.cat El Terrassa d'Andrés Expósito va molt fort

Després de la quarta jornada de lliga Terrassa i Granollers C continuen dominant la classificació amb el ple de punts a la butxaca.

El partit de la jornada a Cardedeu:
Cardedeu 32-28 Les Franqueses 

El derbi vallesà se'l va emportar l'equip local que continua en zona d'ascens, en el dia de la presentació de tots els seus equips.

Granollers C 28-22 La Roca B 

Un altre derbi del Vallès Oriental on la rivalitat tampoc va trencar la superioritat d'un dels dos líders. 

GEiEG 28-25 Bordils C 

Un altre derbi, en aquest cas gironí, on els grupistes, van guanyar després d'un matx intens. Els bordilencs, nous a la categoria, encara no han pogut puntuar. L'equip vermell se situa a un punt de la zona d'ascens.

Molins 28-20 Garbí 

Els molinencs van guanyar a una de les millors defenses amb les seves armes. La defensa local va ser un fortí i a partir d'aquí van construir un triomf que els situa a un sol punt de la zona d'ascens.

Sant Andreu de la Barca 26-27 Esplugues B 

Un altre derbi, aquest del Baix Llobregat, que en aquest cas sí que va portar una lleugera sorpresa, ja que els espluguencs van derrotar un equip que encara estava imbatut.

Aula 34-33 Sant Cugat B 

Els barcelonins van obtenir la primera victòria a casa, deixant l'equip santcugatenc amb la mel als llavis, ja que els visitants havien anat dominant durant el primer temps i part del segon.

Vilamajor 21-29 Terrassa 

El líder continua ferm i va superar l'obstacle del Joan Sapé en el dia de la presentació de tots els equips del Vilamajor. Els vilamajorins continuen en zona de descens, després d'haver baixat de Lliga.

Banyoles B 33-30 La Garriga 

Els garriguencs van superar bé la defensa local però es van mostrar massa fluixos en defensa i continuen sense puntuar.


RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes