updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatH: Ningú frena Terrassa i Granollers C

Les defensa banyolina no va poder aturar el Terrassa (imatge del partit Garbí- Banyoles B) Foto: Enede Fotografia Les defensa banyolina no va poder aturar el Terrassa (imatge del partit Garbí- Banyoles B)

La tercera jornada de lliga ens deixa només dos equips imbatuts a dalt de tot, el Terrassa i el Granollers C, després de àmplies victòries fora de casa.

El partit de la jornada al Pla de l’Estany:
Banyoles B 22-32 Terrassa 

Els egarencs, màxims golejadors, van passar per sobre de l’equip menys golejat i es mantenen a dalt de tot de la classificació.

Esplugues B 22-29 Granollers C 

A Les Moreres el partit entre els dos filials d’equips de 1a Estatal es va resoldre també de forma clara a favor dels granollerins que es mantenen imbatuts.

La Garriga 26-32 Aula 

Els garriguencs continuen sense puntuar i van caure davant l’Aula que s'ha refet de meravella de la pallissa encaixada davant el Terrassa la setmana anterior. L'equip barceloní va sortir amb força, reaccionant els vallesans (15-13 al descans), però a la segona part l'Aula es va imposar clarament per aconseguir la primera victòria de 1a. 

Garbí 25-19 Vilamajor 

Els vilamajorins no van poder amb un equip local molt fort en defensa i amb bones idees en atac. D'aquest manera el Garbí es manté "immmaculat" a casa i se situa en quart lloc.

La Roca B 26-33 Molins 

Els roquerols van perdre el seu primer partit a casa. Els molinencs van assaltar el pavelló vell amb un gran joc davant el qual no van poder fer res els vallesans, i se situen en quart lloc, junt amb Garbí i GEiEG.

Bordils C 17-25 Cardedeu

Els cardedeuencs van superar l'escull de la pista bordilenca, on la temporada passada a 2a havien caigut derrotats. Continuen imbatuts i en zona d'ascens.

Sant Cugat B 35-39 GEiEG

Els santcugantecs van veure trencada la seva mini ratxa d'empats i continuen sense conèixer el triomf. Els grupistes van fer palès un atac demolidor i se situen prop de la zona d'ascens.

Les Franqueses 30-30 Sant Andreu de la Barca 

Trepidant partit el jugat el dimarts al vespre i on els del Baix Llobregat, que com sempre solen fer un gran inici de campionat, van sumar un valuós punt per continuar imbatuts.


RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes