updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatH: Terrassa i Granollers C donen bons cops d'efecte

Equip del Terrassa de la temporada passada Foto: arxiu Equip del Terrassa de la temporada passada

La segona jornada deixa només a Terrassa i Granollers C amb el ple de punts, seguits de Sant Andreu de la Barca i Cardedeu que n'han cedit un.

El partit de la jornada a Granollers:
Granollers C 31-26 Les Franqueses 

Era l’únic partit entre dos equips guanyadors de la primera jornada i els granollerins van obtenir un triomf molt solvent i valuós, davant un equip que la temporada passada va estar a la zona alta, i se situen co-líders igualats amb el Terrassa.

La Roca B 26-24 Garbí 

L’equip roquerol en el seu pavelló vell van superar la defensa empordanesa per fer-se amb els dos punts i sortir de la cua.

GEiEG 30-22 La Garriga 

Els grupistes van fer una molt bona segona part (14-12 al descans) i van deixar sense opció un equip vallesà desconegut en atac i que es queden a la cua.

Molins 31-28 Esplugues B

Els molinencs van tombar el primer líder i els dos equips s'igualen a la zona central de la taula.

Aula 17-47 Terrassa 

Cop d'efecte del Terrassa que va deixat sense alè a un equip que a la primera jornada havia empatat a Vilamajor i feia el seu debut a casa a 1a Catalana. El resultat és el segon pitjor de la història del club barceloní.

Sant Andreu de la Barca 36-23 Bordils C 

Els locals no van tenir problemes per superar un equip nou a la categoria i que, de moment, sembla anar-li una mica massa gran. Com els seus "dos germans grans" l'equip bordilenc encara no ha puntuat a la lliga.

Banyoles B 24-20 Vilamajor 

Els banyolins mantenen el seu gran to defensiu i junt amb el líder ja són l'equip menys golejat. I d'aquesta manera és molt difícil puntuar al Pla de l'Estany. El Vilamajor, de moment, encara no ha puntuat des del seu descens.

Cardedeu 31-31 Sant Cugat B 

S’esperava un partit vibrant i així va ser, i va acabar amb un repartiment de punts, que fa que els dos equips continuïn imbatuts.


RECORDEU: Si feu fotos, o teniu més informació, ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

Entrevistes