updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La Roca guanya el derbi avançat de #1aEstatal a l'Olímpic

Bon partit de Ferran Hernàndez Foto: X.Solanas / BM Granollers Bon partit de Ferran Hernàndez

L'Olímpic vallesà va acollir dimarts un partit avançat de la 15a jornada –la primera de 2018 prevista pel 13/14 de gener– i que referma el BM La Roca com l'equip amb millor ratxa del moment, amb vuit victòries seguides.

BM Granollers B 24-30 BM La Roca

GRANOLLERS B: Pol Gavañach i Nil Guiteras, porters; Ferran Hernàndez (7), Arnau Aumedes, Ferran Cisneros (3), Ismael Bela (1), Adrià Martínez (2), Aleix Martínez (3), Sergi Pérez (3), Mario Rivas, Sergi Franco (4), Pau Navarro, Pol Blanchart (1), Marc López, Daniel Navarro i Marc Piqueras.

BM LA ROCA: Joan Costa i Miquel Gonzàlez, porters; Oriol Catafal (2), Marc Sànchez (9), Jordi Puig (7), Lluís Montserrat (1), Nil Pujol (2), Sergio Garcia, Marc Morales (2), Òscar Mainar (2), Adrià Garcia, Guillem Castillo (2), Bernat Mesas (2), Alejandro Casas, Oscar Castillo i Oriol Castellarnau.

El derbi vallesà va estar dominat des de l'inici pel conjunt d'Héctor del Pino, que gràcies a una intensa defensa i un bon ritme ofensiu ja guanyava 5-10 als 15'. Va seguir el domini dels roquerols, amb un Joan Costa a la porteria molt inspirat, i al descans ja havien obert el marcador de manera pràcticament decisiva (9-18).

A la represa, va mantenir-se la tònica i els visitants van arribar a manar de deu gols (17-27), fins que en el tram final els de Sergio Pozo van aconseguir arreglar el marcador, però sense poder posar en perill la victòria visitant.

Amb aquest triomf, el conjunt de La Roca s'acosta –amb un partit més jugat– a quatre punts dels dos primers classificats, sabent que el 20 de gener jugaran contra un d'ells: el Sant Martí Adrianenc.

La Roca celebrant el triomf

El màxim golejador va ser el  roquerol Marc Sànchez (9 gols), seguit del seu company Jordi Puig i el local Ferran Hernàndez, amb 7

Entrevistes